Technolog Produktu / Technolożka Produktu
- Ciągłe poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań produktów w odpowiedzi na wymagania konsumenta. Współpraca z Działem Komercyjnym w przygotowaniu Briefu Produktowego i przełożeniu Insight’ów Konsumenckich na wymagania techniczne dla nowych produktów.
- Rozwój nowych produktów zgodnie założeniami kosztowymi projektów, z harmonogramem i oczekiwaniami poszczególnych funkcji
- Szacowanie kosztów dotyczących rozwoju produktu w budżecie NPD i zarządzanie budżetem związanym z zamawianiem surowców na próby produkcyjne
- Zapewnienie właściwego wyboru surowców, dostawców zgodnie z wewnętrznymi standardami oraz kompletowanie dokumentacji dotyczącej surowców stosowanych do produktów pod marką Wedel gwarantujące bezpieczeństwo produktu i jakość zgodną z wymaganiami specyfikacji
- Zapewnienie 100 % dostępności dokumentacji technologicznej, instrukcji technologicznej, specyfikacji na wyroby gotowe
- Prowadzenie prób kontrolowanych, rejestracja i analiza odchyleń receptur, uzgadnianie działań korygujących oraz ich monitorowanie
- Akceptacja Pierwszej Produkcji, nadzór technologiczny w zakresie zgodności produktu z wymaganiami konsumenckimi oraz specyfikacji produktowej, nadzór nad prawidłowością procesu technologicznego
- Przygotowanie specyfikacji technologicznej dla urządzeń dla Działu Technicznego i uruchamianie nowych urządzeń, współudział przy uruchamianiu linii produkcyjnych
- Zarządzanie projektami, motywowanie i wpływanie na innych pracowników, klientów wewnętrznych i zewnętrznych
- Śledzenie trendów konsumenckich i prozdrowotnych na rynku oraz wykorzystywanie ich przy rozwoju produktów
- Min 5 lat na stanowisku w dziale Badań i Rozwoju w branży cukierniczej lub min 7 lat w podobnych obszarach w sektorze FMCG najlepiej w przemyśle spożywczym
- Wykształcenie wyższe magisterskie w zakresie Technologia Żywności, Żywienie Człowieka, Biochemia lub pokrewne
- Umiejętności techniczne – rozwój produktu, zarządzanie projektami, rozwój procesów, inżynieria/maszyny
- Znajomość technik sensorycznych i umiejętność interpretowania wyników testów konsumenckich
- Znajomość wymagań z obszaru R&D podstawowych systemów jakościowych obowiązujących w przemyśle spożywczym (HACCP, ISO, BRC, IFS) oraz podstawowych narzędzi kontroli jakości
- Umiejętność pracy w zespołach wewnątrz i na zewnątrz firmy oraz w małych i dużych organizacjach
- Umiejętność budowania relacji z firmami zewnętrznymi świadczącymi usługi koprodukcji
- Umiejętność analizowania faktów i wyciągania wniosków
- Znajomość podstawowych programów komputerowych – Office, Word, Excel, PowerPoint
- Bardzo dobra znajomość języka angielskiego (B2/C1)
- umowa o pracę,
- dofinansowanie do posiłków w naszej firmowej stołówce z bezpłatną dostawą do wybranych dzielnic Warszawy,
- możliwość realizacji własnych pomysłów i rozwiązań,
- możliwość korzystania z kasy zapomogowo-pożyczkowej,
- perspektywa rozwoju zawodowego w renomowanej firmie,
- słodkie paczki na święta i Dzień Dziecka, bony na święta, dofinansowanie do wakacji i konkursy dla pracowników
- doskonała lokalizacja, zaledwie 5 minut od Dworca Wschodniego i metra Stadion Narodowy,
- krótszy czas pracy w piątki(pon.-czw. pracujemy 30 min dłużej, a w piątki kończymy 2h wcześniej)
- budynek biurowy jest częściowo dostosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową,
- zniżki na bilety Kolei Mazowieckich,
- ubezpieczenie, prywatna opieka medyczna (rehabilitacje, szczepienia ochronne),
- aktywności i programy rozwojowe, w tym szkolenia, sport i programy CSR,
- dofinansowanie do karty MultiSport i udogodnienia dla rowerzystów,
- swobodny dostęp do produktów i nowości, zniżki w Firmowym Sklepiku Wedla oraz Pijalniach Czekolady E. Wedel
- elastyczny czas pracy oraz możliwość pracy z domu,
- wolontariat pracowniczy,
NAJNOWSZE OGŁOSZENIA
Operator tokarki podtorowej
Firma: Tramwaje Warszawskie Sp. z o.o.
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 15.05.2025
Będziesz odpowiadać za: obsługę tokarki podtorowej, wykonywanie pomiarów, reprofilowanie i toczenie awaryjne kół tramwajowych, pomiary i kontrolę jakości wykonanych elementów, wykonywanie prac konserwacyjnych i naprawczych tokarki podtorowej, utrzymanie w...
Więcej informacji >>Laborantka / Laborant Betonu
Firma: Holcim Polska S.A
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 15.05.2025
Zadania, które na Ciebie czekają: Pobór oraz badanie świeżej mieszanki betonowej na wytwórni oraz budowie. Badania stwardniałego betonu, zapraw oraz stabilizacji. Pobieranie kruszyw, spoiw do badań laboratoryjnych. Opracowywanie oraz analiza wyników z...
Więcej informacji >>Technik / Inżynier ds. Badań Wyrobów Budowlanych
Firma: RECRU.TO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Miejsce pracy: mazowieckie / Otwock
Opublikowano: 15.05.2025
Opis stanowiska: Przeprowadzanie kompleksowych badań wyrobów budowlanych jak drzwi czy bramy, zgodnie z normami krajowymi i europejskimi. Obsługa i zarządzanie specjalistycznym sprzętem laboratoryjnym. Analiza wyników badań i identyfikacja problemów....
Więcej informacji >>