Szef kuchni (kuchmistrz) k/m
Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Uprawnienia: Kuchnia japońska
Wymagania inne:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego.Nieregularne godziny pracy.
Warszawa
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 43,00 PLN
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
NAJNOWSZE OGŁOSZENIA
Specjalista ds. Współpracy z Klientami i Zarządzania Umowami
Firma: Klient portalu Praca.pl
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 25.02.2025
Opracowywanie i weryfikacja specyfikacji oraz wymagań dotyczących umów z obecnymi i potencjalnymi klientami. Aktualizacja i kontrola istniejących umów oraz dokumentów. Nadzór nad procesem fakturowania oraz terminowością wpływów ze sprzedaży. Stała...
Więcej informacji >>Specjalista ds. sprzedaży
Firma: QrCharge
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 25.02.2025
Zakres obowiązków: Obsługa zapytań i zgłoszeń od potencjalnych klientów B2B otrzymywanych poprzez stronę internetową; Kontakt z właścicielami i menedżerami lokali gastronomicznych (restauracje, kawiarnie, bary, hotele); Prezentacja oferty i doradztwo w...
Więcej informacji >>Specjalista / Specjalistka ds. gwarancji (Usterki budowlane)
Firma: MPJ Sp. z o.o.
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 25.02.2025
Umowa o pracę – 5 000 – 8 000 brutto Kontrakt B2B – 6 000 – 9 000 netto Zakres obowiązków: Koordynacja procesu reklamacyjnego od przyjęcia zgłoszenia do jego zamknięcia Nadzór nad terminowym przebiegiem procesu reklamacji Prowadzenie bieżącej...
Więcej informacji >>