Szef kuchni (kuchmistrz) k/m
Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Kuchnia japońska
Uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania inne:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego.Nieregularne godziny pracy.
Warszawa
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 43,00 PLN
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
NAJNOWSZE OGŁOSZENIA
Specjalista ds. Ochrony Środowiska
Firma: HTH Recruitment
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 22.01.2025
Opis stanowiska: Poszukujemy specjalisty na stanowisko Specjalisty ds. Ochrony Środowiska dla naszego klienta – dynamicznie rozwijającej się firmy z branży recyklingu. Idealny kandydat to osoba posiadająca ekspertową wiedzę w zakresie przepisów...
Więcej informacji >>Kierownik Działu Technicznego (Utrzymanie Ruchu)
Firma: Alpla Opakowania z Tworzyw Sztucznych Sp. z o.o.
Miejsce pracy: mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki
Opublikowano: 22.01.2025
Zarządzanie Działem Technicznym - Utrzymaniem Ruchu i strukturą techniczną Zakładu Zapewnienie ciągłości utrzymania ruchu maszyn, urządzeń produkcyjnych, magazynowych, infrastruktury obiektu, instalacji wodnych, kanalizacyjnych, elektrycznych i...
Więcej informacji >>Zastępca Kierownika Produkcji
Firma: Alpla Opakowania z Tworzyw Sztucznych Sp. z o.o.
Miejsce pracy: mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki
Opublikowano: 22.01.2025
wsparcie w sprawach bieżących oraz zastępowanie kierownika produkcji współpraca z Mistrzami Działu Produkcji w zakresie utrzymania ciągłości produkcji organizowanie pracy i rozliczanie czasu pracy pracowników, koordynacja harmonogramów pracy; motywowanie...
Więcej informacji >>