Szef kuchni (k/m)
- Kierowanie 7 osobowym zespołem.
- Bieżąca analiza kosztów
- Komponowanie menu i zamówień.
- Dbanie o estetykę serwowanych potraw.
- Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
- Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
- Minimum roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym na stanowisku szefa kuchni.
- Aktualne orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne.
- Wysoka kultura osobista.
- Umiejętność pracy w zespole.
- Dyspozycyjność w godzinach 8.00-16.00 (pon-pt).
- Prawo jazdy kat. B- mile widziane
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub umowy zlecenie.
- Niezbędne narzędzia pracy.
- Możliwość rozwoju w międzynarodowej firmie.
- Platforma do nauki języków obcych.
- Dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej.
- Możliwość zakupu karty sportowej na preferencyjnych warunkach.
- Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego.
- Możliwość skorzystania z darmowych konsultacji z wielu dziedzin (psychologia, prawo, finanse, ekonomia, sprawy pracownicze).
NAJNOWSZE OGŁOSZENIA
Group Internal Audit Assistant
Firma: Medicover sp. z o.o.
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 04.12.2025
Responsibilities: Supporting Group Internal Audit in conducting the audits Preparing the necessary audit documentation and paperwork Performing tests of implemented controls effectiveness and evaluation of internal controls Recording and updating of audit results in...
Więcej informacji >>Projektant hydrotechniczny / melioracyjny
Firma: Value Engineering Sp. z o.o.
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 04.12.2025
Zakres obowiązków: Wykonywanie prac projektowych zgodnie z obowiązującymi przepisami, zasadami wiedzy inżynierskiej oraz oczekiwaniami Klienta; Realizacja projektów z zakresu sieci melioracyjnych; Weryfikacja i optymalizacja rozwiązań projektowych w zakresie...
Więcej informacji >>Szef kuchni (k/m)
Firma: ISS Polska
Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa
Opublikowano: 04.12.2025
Zakres obowiązków: Kierowanie 7 osobowym zespołem. Bieżąca analiza kosztów Komponowanie menu i zamówień. Dbanie o estetykę serwowanych potraw. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Przygotowywanie imprez okolicznościowych. Wymagania: Minimum roczne...
Więcej informacji >>