JUST PEOPLE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Pokojowa/pokojowy
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/06632
OBOWIĄZKI:
- utrzymanie czystości i porządku w hotelu, głównie w pokojach gości i innych pomieszczeniach publicznych,- sprzątanie pokoi, - wymiana pościeli i ręczników, - opróżnianie koszy na śmieci, - uzupełnianie artykułów toaletowych i innych potrzebnych rzeczy oraz sprzątanie łazienek i toalet.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

Miejsce pracy: ul. Krakowskie Przedmieście 42/44.Godziny pracy: Nieregularne godziny pracy: 8-16, 9-17 + weekendy według grafiku.

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

Nieregularne godziny pracy: 8-16, 9-17 + weekendy według grafiku.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

NAJNOWSZE OGŁOSZENIA

Architekt / Architektka rozwiązań IT

Firma: Leroy Merlin Polska Sp. z o.o.

Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa

Opublikowano: 08.06.2025

Kogo szukamy? Minimum 5 lat doświadczenia w roli architekta IT, architekta rozwiązań lub architekta korporacyjnego Znajomość zagadnień DDD, umiejętność modelowania procesów biznesowych i architektury IT w UML, BPMN przy wykorzystaniu narzędzi Sparx...

Więcej informacji >>

Elektryk / Elektromechanik utrzymania ruchu

Firma: ZPC Milanówek Sp. z o.o.

Miejsce pracy: mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki

Opublikowano: 08.06.2025

Zapewnienie ciągłości pracy oraz minimalizacja przestojów w produkcji. Naprawa i konserwacja maszyn produkcyjnych. Usuwanie awarii oraz rozwiązywanie problemów technicznych. Współpraca z działami produkcyjnymi. Prowadzenie dokumentacji technicznej. Minimum 2...

Więcej informacji >>

Pracownik produkcji w branży spożywczej

Firma: ZPC Milanówek Sp. z o.o.

Miejsce pracy: mazowieckie / Grodzisk Mazowiecki

Opublikowano: 08.06.2025

Przygotowanie surowców i gotowanie mas mlecznych zgodnie z przepisami; Nadzór nad procesem gotowania oraz zarządzanie jego parametrami; Dokumentowanie zużycia surowców i sporządzanie raportów zmianowych; Utrzymywanie standardów higieny i czystości w miejscu...

Więcej informacji >>