Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Opiekun w żłobku
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/10910
OBOWIĄZKI:
Ogólny zakres obowiązków :opieka nad dziećmi do lat 3
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Opiekunka w żłobku / klubie dziecięcym
Wykształcenie: średnie branżowe, pedagogiczne
Język: rosyjski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Język: polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Uprawnienia: Przygotowanie pedagogiczne


Wymagania inne:

Wykształcenie: średnie kierunek pedagogika, psychologia,Umiejetności: empatia, cierpliwość, komunikatywność, organizacja,Uprawnienia:ukończony kurs(280 godzin lub wykształcenie kierunkowe ( pedagogika, pielęgniarstwo),Znajomość języków obcych: język polski w mowie C2 w piśmie C2, język angielski w mowie B1 w pismie A2, język rosyjski w mowie A2 w piśmie A2.Ogólny zakres obowiązków :opieka nad dziećmi do lat 3

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

NAJNOWSZE OGŁOSZENIA

Kucharz

Firma: SEJA SEBASTIAN JANECZEK

Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa

Opublikowano: 08.11.2025

Zapoznanie się z przepisamii regulaminem organizacyjnympracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie żywności.Przygotowywanie półproduktówi obróbka artykułów spożywczych.Sporządzanie potraw i napojów.Dekorowanie potraw.Obsługa maszyn i...

Więcej informacji >>

Pomoc kuchenna

Firma: KONICZYNKA Magdalena Korgul

Miejsce pracy: mazowieckie / Zielonka

Opublikowano: 08.11.2025

Pomoc na kuchni, zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości, pomoc w wydawaniu posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Więcej informacji >>

Kucharz

Firma: KOWALCZYK ŁUKASZ J&J ŁU.KO

Miejsce pracy: mazowieckie / Nowy Dwór Mazowiecki

Opublikowano: 08.11.2025

- Przygotowywanie oraz wydawanie potraw zgodnie z menu i standardami firmy- Zapewnienie wysokiej jakości potraw poprzez kontrolowanie jakości surowców oraz procesu przygotowania potraw- Utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy- Dbanie o estetykę...

Więcej informacji >>