Metro-Fashion Adam Chmielewski
Kucharz k/m
Miejsce pracy: Warszawa
Numer: StPr/25/06884
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie potraw kuchnia włoska, polska.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany


Wymagania inne:

Wymagane 6 m-cy doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni polskiej, komunikatywna znajomość języka polskiego.Praca w godzinach 10-21. Możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.Zgłoszenia: osobiste lub tel: 602328647

Miejsce pracy:

Warszawa


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy

NAJNOWSZE OGŁOSZENIA

Pracownik produkcyjno - magazynowy

Firma: Polskie Młyny Sp. z o. o.

Miejsce pracy: mazowieckie / Teresin

Opublikowano: 14.06.2025

ZAKRES ZADAŃ: Załadunek otrąb, mąk luzowych zgodnie z obowiązującymi przepisami. Kontrola stanów, prawidłowy pomiar ilości mąk w komorach. Nadzorowanie procesu nawilżania i czyszczenia ziarna. Pobieranie prób i dostarczanie do laboratorium. Utrzymanie w...

Więcej informacji >>

Pracownik Ochrony Fizycznej

Firma: Klient portalu Praca.pl

Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa

Opublikowano: 14.06.2025

Monitorowanie stanu bezpieczeństwa na terenie chronionego obiektu Kontrola systemów zabezpieczeń Prowadzenie dokumentacji służbowej Realizacja patroli pieszych, również na zewnątrz budynku Reagowanie na sytuacje awaryjne i podejmowanie interwencji Gotowość...

Więcej informacji >>

Pracownik Ochrony Fizycznej

Firma: Klient portalu Praca.pl

Miejsce pracy: mazowieckie / Warszawa

Opublikowano: 14.06.2025

Monitorowanie stanu bezpieczeństwa na terenie chronionego obiektu Kontrola systemów zabezpieczeń Prowadzenie dokumentacji służbowej Realizacja patroli pieszych, również na zewnątrz budynku Reagowanie na sytuacje awaryjne i podejmowanie interwencji Gotowość...

Więcej informacji >>